​​#FightForUkraine 9-річна Маргарита Поліщук із села Павлівка на Вінниччині зібрала для українських розвідників 300 тисяч гривень

​​#FightForUkraine

9-річна Маргарита Поліщук із села Павлівка на Вінниччині зібрала для українських розвідників 300 тисяч гривень. За ці кошти придбали дрон та автівку для частини, де служить її батько, військовий Павло Поліщук. Автівка та «пташка» для розвідки вже виконують бойові задачі на передовій.

Для дівчинки спочатку це була гра. Вона вбиралася в «однострій» і запроваджувала пароль «паляниця» для всіх, хто приходив до хати. Згодом вирішила допомогти частині батька з технікою.

Спершу школярка організувала збір на дрон – встановила скриньки для пожертв у сільських магазинах. Коли зібрала 100 тисяч гривень і на них купили техніку, Маргарита продовжила збір коштів на вдвічі дорожчий «гаджет» для армії – автівку. Завдяки її зусиллям вдалося зібрати і цю суму. Автомобіль завантажили необхідними речами для військових та відправили на передову. Ініціативу школярки підтримала її бабуся, яка мешкає у Старокостянтинові, жінка залучила до збору коштів мешканців Хмельниччини.

До 24 лютого Маргарита була безтурботною українською школяркою, захоплювалась вивченням іноземних мов, любила танці та яскраві сукні. Але після повномасштабного вторгнення у неї з’явилась ще одна мета – перемога України❤️🇺🇦


Джерело