Хто не увійде в Царство Небесне? Скільки б років тобі не було пам’ятай, твоє життя залежне, – отець Міхал Бранкевич

Тієї години Ісус звеселився у Святому Духові і сказав: «Славлю Тебе, Отче, Господи неба й землі, бо втаїв Ти це від мудрих та розумних і відкрив те немовлятам”. Луки 10:21

Наверніться та відображайте роль Отця Небесного у своєму житті. Із таким зверненням до нас звертається Христос. Ще донедавна нас випроваджували в доросле життя наші фізичні батьки, а можливо ми вже самі стали батьками. Тут річ в тому, що з Богом по іншому. Для Нього ми завжди залишаємося дітьми скільки б років нам не було, – отець Міхал Бранкевич.

Отець Небесний піклується про мене невпинно. Найбільш яскравий образ Бога бачить та пам’ятає саме маленька дитина. Вона не має клопотів та турбот цього світу, а знає що й в найстрашніших проблемах батьки потурбуються про неї. Численні приклади ми бачимо, як батьки з дітьми на руках спускаються для порятунку в бомбосховища чи підземелля шукаючи порятунку.

Скільки б років не було тобі, пам’ятай, що твоє життя залежне. Тому Христос нагадує нам про довіру Батьку та побудові з Ним щирих стосунків, адже Він невпинно турбується про нас.

Горе та безпорадність – це емоційний стан близький до дитячого. Коли наприклад, дитя переживає відсутність тата чи мами. Тут нам важливо будувати довірливі стосунки з батьком, який краще розуміє ситуацію та проблематику. Саме тому нам варто шукати відносин з Отцем Небесним, який є джерелом миру, спокою, любові та гармонії.

Звертайтеся у складних обставинах до Того, хто пережив болі та біду. Ісус Христос в останню хвилину свого життя сказав: “У Твої руки віддаю, Отче, дух свій”. Нехай це сьогодні буде прикладом для нас із вами.

Відшукайте сьогодні дитячу залежність від Небесного Отця. Бог сьогодні з Нами і бажає, щоб ми з Ним переживали перемогу над страхом, смертю та відчаєм. 

Отець Міхал Бранкевич

Слухати програми отця Міхала Бранкевича
Як вберегти себе від обману?
Митар Закхей. Приклад усім, хто шукає Бога
Шукайте допомогу у тих, хто вже служить
Відчай та розпач
Страх смерті
Хвороба – це дар Бога та хрест
Як повернути довіру Богу

Джерело