Дорогі волонтери Калуського району!

5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера. Волонтерство – це небайдужість до чужої біди, прагнення зробити світ кращим, допомогти кожному, хто потребує захисту і підтримки. Для українців слово волонтер несе в собі набагато більше значення, ніж просто людина, яка добровільно та безкорисно здійснює важливу суспільну діяльність, надає соціальну допомогу тим, що опинилися в складній життєвій ситуації.

Через події під час Революції Гідності, а згодом і через російсько-українську війну, це слово міцно ввійшло в наше життя. У скрутний для нашої країни час волонтери створити ефективну систему допомоги українській армії. Без волонтерів ми не мали б армії, яка гідно протистоїть вже дев’ятий рік одній з найбільших військових сил у світі.

Нині, у час широкомасштабної війни, завдяки вашій підтримці, воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати! Ваша щоденна робота допомагає нашим воїнам стримувати окупантів та звільніти нашу землю. Об’єднавшись заради спільної мети, тисячі волонтерів показали усьому світу, хто ми такі та на що ми здатні, що таке Україна, братерство, згуртованість та патріотизм.

Дорогі волонтери, прийміть щирі вітання та подяку за вашу щоденну працю, людяність та небайдужість!

Бажаю вам успіхів у всіх ваших починаннях, життєвих сил, міцного здоров’я, будьте щасливі та наповнюйте щастям і добром життя інших людей. Нас всіх об’єднує — віра у Перемогу і те, що разом ми незламні!

Слава Україні! Героям слава!

Жанна Табанець, голова Калуської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації

Джерело