‼️Збройні Сили України та представники силових структур продовжують вказувати колаборантам два єдиних шляхи…

‼️Збройні Сили України та представники силових структур продовжують вказувати колаборантам два єдиних шляхи з окупованих територій – на росію або ж за ґрати.

СБУ завершила досудове розслідування щодо так званої керівниці «министерства образования Запорожской области» Шапурової. Обвинувальний акт вже скеровано до суду.

Нагадаю, у Мелітополі Шапурова здобула славу тим, що займалась переформатуванням освітньої системи регіону під потреби країни-агресора.

Передавала на баланс «министерства внутренних дел рф» будівлі шкіл і коледжей, які ворог використовував для базування особового складу, техніки та озброєння.

Зрадниця віддала загарбникам всі автомобілі і комп’ютерну техніку відділу освіти. Ба більше – агітувала за «приєднання» регіону до складу рф та примусово намагалась залучити до роботи незаконних виборчкомів мелітопольських педагогів. Незгодним погрожувала катівнями.

Проте пісенька Шапурової скоро буде доспівана. Їй вже повідомлена підозра за колабораційну діяльність. Іншим зрадникам приготуватись!

Джерело