Жителі прифронтових громад Пологівського та Запорізького районів продовжують отримувати паливні дрова

Жителі прифронтових громад Пологівського та Запорізького районів продовжують отримувати паливні дрова

За рахунок коштів, які надійшли з державного бюджету у вигляді субвенції, громади на лінії вогню у Запорізькій області продовжують закупоаувати опалювальну деревину для населення в зимовий період.

Так, у Пологівському районі Воздвижівська громада вже отримала від лісгоспів 330 м.куб деревини і наразі доставляє їх по домівках людей, які з різних причин залишилися на лінії вогню. У Гуляйпільській громаді вже 72 домогосподарства отримали 216 м.куб. всього ж громада отримала 282 м.куб.

У Запорізькому районі Комишуваська громада вже отримала від постачальника 480 м.куб деревини, які незабаром будуть доставлені жителям, які подавали заяви. Михайло-Лукашівська громада отримала 120 м.куб, з яких 90 м.куб вже роздали 30 домогосподарствам.

Як уже повідомлялося, обласна та районна влада тримає на контролі та допомагає місцевим органам влади у питаннях, які пов'язані з тендерними закупівлями та оптимальною логістикою доставки деревини до населених пунктів і жителів громад.

Претендувати на таку допомогу можуть всі домогосподарства регіону, однак надаватиметься вона в першу чергу вразливим категоріям населення.

Департамент культури та інформаційної політики

Джерело