Дорогі військовослужбовці, захисники  України!

Щиро вітаю вас із святом Днем Збройних сил України!В цей день ми вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Саме у цей, складний для нашої країни час, ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії.Збройні сили України – це меч і щит України, наша опора і захист.

Українська армія відродилась в умовах війни, пройшла численні випробування, зміцніла та зламала загарбницькі плани ворога. Україна довела світові, що готова боротися за свою незалежність, а українські військові демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти у цій війні.

Завдяки вам, наші воїни, Україна крок за кроком наближається до Перемоги! Збройні сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України.

Висловлюю вдячність всім військовим, якізахищають та звільняють нашу рідну землю від російських загарбників. Дякую матерям, які виховали синів, котрі вдягнули військову форму і стали на захист Вітчизни за першим її покликом! Дякую волонтерам, підприємцям, усім небайдужим людям, які матеріально та морально підтримують Збройні сили України.У єдності – наша сила!

Вічна пам’ять усім захисникам, які поклали життя на вівтар Батьківщині. Пам’ятаємо кожного і цінуємо їх подвиг.

Бажаю вам, дорогі військовослужбовці,міцного здоров’я,любові, сталевої витримкита Божого благословення на шляху до нашої спільної Перемоги!

Зі святом!

Слава Збройним силам України!

Слава Україні!

З великою повагою та шаною,

Жанна Табанець, голова Калуської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації

Джерело