До Дня Збройних Сил України військово-медичний капелан Київської Архиєпархії завітав до військових з подарунками які приготували діти

7 грудня 2022 року, Протоєрей Віталій Воєца, військово-медичний капелан Київської Архиєпархії, з нагоди дня Збройних Сил України, завітав до військових з подарунками. Котрі приготували й передали парафіяни з дітьми недільної школи Собору Вишгородської Богородиці УГКЦ, а також діти освітнього простору «Крила».

Повідомляючи про цю подію у  соціальній мережі, о. Віталій зазначив, що :«Для потреб наших воїнів, що перебувають на лікуванні та реабілітації в Госпіталях, вони закупили та передали футболки, шкарпетки та спідню білизну, а також гарні малюнки й поробки з привітаннями кожному Захиснику».

Він також висловив подяку настоятелю Храму Вишгородської Богородиці УГКЦ отцю Тарасу Валаху за ініціативу та підтримку, а також парафіянам з дітьми недільної школи Собору Вишгородської Богородиці УГКЦ і дітям освітнього простору «Крила». «Дякуємо усім Госпітальним Волонтерам і особливо Олесі Петрук, за багаторічне служіння тим, хто служить для нас», – зазначив капелан.

Пресслужба Київської Архиєпархії 

Джерело