Почесною відзнакою “За заслуги” відзначено воїна-захисника Михайла Бардегу

6 грудня начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк з почуттям глибокої поваги та вдячності вручив Почесну відзнаку начальника Житомирської обласної військової адміністрації «За заслуги», зразкове виконання службового обов’язку, відданість у справі служіння своїй Батьківщині та з нагоди Дня Збройних сил України військовослужбовцю 6-го взводу Добровольчого формування Овруцької територіальної громади №1 Михайлу Петровичу Бердегу.

Як відзначив на своїй офіційній сторінці очільник Коростенського району:

Символічно, що саме в таке свято як День Збройних Сил України відбулась ця урочиста подія, адже саме у цей день всі українці, в тому числі і я та працівники Коростенської районної військової адміністрації не просто вітаємо наших захисників зі святом. Ми дякуємо їм за мужність, наполегливість, витримку, надзвичайно сильне почуття любові до рідної землі та патріотизму.

Юрій Тарасюк від душі побажав війсмьковослужбовцю, захиснику України міцного здоров’я, родинного добробуту та злагоди і як найшвидше повернутись додому, до люблячої родини з перемогою.

Джерело