Тільки в єднанні ми переможемо в цій війні – Денис Монастирський

На цьому міністр внутрішніх справ наголосив сьогодні, 7 грудня, під час нагородження з нагоди Міжнародного дня волонтера.

Очільник МВС підкреслив, що єднання на рівні українського суспільства та європейської спільноти є запорукою подолання військової агресії рф.

«Тільки в єднанні ми переможемо в цій війні. В єднанні місцевого самоврядування й центральної влади. В єднанні сил оборони, які стоять пліч-о-пліч. В єднанні волонтерських організацій, які допомагають армії, поліції, рятувальникам. В єднанні країн, які зараз відкриті Україні і допомагають максимально, наскільки це можливо. Саме в цьому секрет нашого успіху і нашої перемоги», – переконаний Денис Монастирський.

Міністр внутрішніх справ подякував волонтерам за їхню надзвичайно важливу в умовах війни діяльність – за вже надану допомогу та за поточні й майбутні починання.

За високий професіоналізм, самовіддану плідну працю з надання волонтерської допомоги захисникам України, високі досягнення у співпраці з органами системи Міністерства внутрішніх справ України, та з нагоди Міжнародного дня волонтера були нагороджені понад 20 волонтерів.

Джерело