Владика Михаїл благословив початок 31-ї сесії Жовківської міської ради

У середу, 7 грудня 2022 р. Б., на запрошення міського голови Олега Вольського, Преосвященний владика Михаїл молитвою та благословенням розпочав 31-шу сесію Жовківської міської ради та привітав депутатів із Днем самоврядування.

“Господь нас вибрав жити у світі, дав багатство видиме і невидиме і поставив нас, щоб ми цей світ упорядковували. Наука Церкви – Катехизм, навчає нас про християнське сприйняття світу. Бог упорядкував цей світ, а людина, яка створена на образ і подобу Божу, уподібнюється до Творця і робить цей світ досконалішим і прекраснішим -це наше покликання християнське. Для цього нам Господь дає заповіді, щоб ми любили Бога за те, що він вибрав людину і дав великі можливості, а також дав заповідь любити ближнього, як себе самого. Нашим покликаням є засвоїти цей світ. Церква є для цього, щоб нас навчати, щоб ми любили землю, любили один одного.

Молімося, щоб Господь просвітив нас, дав сили, щоб ми могли Бога сприймати, ближнього сприймати і збагачувати себе тими ласками, які Господь буде нам зсилати щораз.” – із вітального слова Архиєрея.

Прес-служба єпархії

 

Джерело