Знову страшна звістка прийшла в Калуську громаду.

Захищаючи Україну від московської орди, в боях на Донеччині загинув військовослужбовець із міста Калуш – Стус Володимир Іванович.

Солдат Володимир Стус, 1986 року народження, став на захист Вітчизни та служив у кулеметному взводі механізованого батальйону. 5 грудня, під час бойового зіткнення та артилерійського обстрілу біля селища Опитне Бахмутського району Донецької області, отримав поранення несумісні з життям.

Володимир Стус став в ряди воїнів, щоб дати відсіч ворогу, заради незалежності Української держави. Загинув смертю Героя, заплатив найдорожчу ціну за нашу свободу — віддав власне життя.

Калуська районна державна адміністрація – районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття сім’ї та рідним Володимира Стуса. Сумуємо разом з Вами, розділяємо біль непоправної втрати та підтримуємо у годину скорботи. Дякуємо воїну за мужність та героїзм. Схиляємо голову перед його подвигом.

Нехай світлий спомин про захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних та друзів, усіх, хто знав його. Не забудемо його подвиг!

Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій. Вічна слава і пам’ять Герою!

Джерело