🇺🇦“Україна – це Ми!” – таку назву отримав новий проєкт, започаткований в нашій області за підтримки обласної військової адміністрації

🇺🇦“Україна – це Ми!” – таку назву отримав новий проєкт, започаткований в нашій області за підтримки обласної військової адміністрації. В межах цього проєкту передбачено створити зібрання документів, світлин та інших свідчень, які розповідатимуть про діяльність наших юних земляків, що разом з дорослими долучилися до українського волонтерського руху, який у період війни набув безпрецедентного розмаху та викликав подив та захоплення в усьому світі своєю масовістю та активністю.

Долучитися до проєкту та поповнити фонд унікальними документами про дитячий волонтерський рух на Хмельниччині можуть усі охочі. Для цього потрібно подати до Державного архіву Хмельницької області (вул. Грушевського, буд. 99, м. Хмельницький, к. 401, 402, 404) такі документи: автобіографію дитини-волонтера; копію особистих документів (свідоцтво про народження, тощо); подяки, сертифікати тощо, якими нагороджено дитину-волонтера; світлини та документи, що відображають волонтерську діяльність.
Деталі за телефоном: +38(0382) 70-42-96.

Джерело