Війна забирає життя кращих воїнів-захисників України

Гірка звістка знову прийшла в Коростенський район, а саме в Малинську територіальну громаду. Третього грудня у боях за визволення України, в населеному пункті Антонівка Донецької області загинув житель міста Малина – Віталій Петрович Конотовський, 1981 р.н.

Пасічник від бога. За декілька років він встиг відремонтувати придбаний будинок, створити пасіку на 70 сімей, столярну майстерню, крамницю для бжолярів, крамницю з продажу продуктів бжільнийтва і молочних товарів. Він цілими днями працював, в крамниці, на пасіці, а ввечері-в майстерні. З початком війни, облишив улюблену справу, пішов у тероборону, а потім у ВСУ.

29 квітня Віталій Петрович став на захист України, був стрільцем аеромобільного батальйону однієї з військових частин. Відповідальний, мужній, дружній – таким запам’ятали його побратими. Таким запам’ятають його жителі Малина. Люблячим, добрим, щирим пам’ятатиме його родина. Дітки вже не побачать батька, а мама улюбленого сина

Висловлюю щирі співчуття рідним, близьким друзям. Вічна пам’ять і вічна слава Герою… Про час і дату прощання буде повідомлено додатково.

Юрій Тарасюк, начальник Коростенської районної військової адміністрації

Джерело