День духовної віднови педагогів Стрийської єпархії

17 грудня 2022 року, на завершення навчального семестру, щоб подякувати Богу за прожитий рік педагоги Стрийської єпархії провели день духовної віднови у Кохавино.

Програма розпочалася зі сповіді та Літургії з наукою у храмі Покрови Пресвятої Богородиці, відтак отці-редемптористи частували гостей борщем з булочками, печивом та теплими напоями. Після цього, педагоги взяли участь у духовній мандрівці, яку провів о. Леонід Григоренко. Також учасники дня духовної віднови могли відвідати музей Гетьмана Івана Виговського.

Дякуємо директору музею п. Степану Ревуцькому за чудову екскурсію та повчальну актуальну лекцію. Далі зігрітися та підкріпитися почастунком прийняли нас сестри Фатімської Матері Божої, де с. Святослава розповіла гостям про згромадження та життя нашої Церкви у підпіллі.

Насамкінець, учасники дня духовної віднови отримали подарунки від Святого Миколая – корисну літературу для педагогічного служіння! Дякуємо Богу, що дозволив нам в непростий час духовно обновитися та далі трудитися для нових духовних звершень і перемоги нашого народу!





Повідомив о. Роман Стойко

Джерело