Свято Миколая для дітей впо провели у єпархіальному управлінні

З 12 до 16 грудня в Єпархіальному управлінні Стрийської Єпархії УГКЦ діти внутрішньо переміщених осіб змогли зустрітися зі Святим Миколаєм, а також розмалювати пряники для ЗСУ.

Щодня близько 30 дітей приходили на майстер-клас, де розмальовували пряники, з яких один чи більше могли подарувати нашим захисникам. Під час малювання дітям розповідали про життя Святого Миколая та про давню традицію чекати на прихід Чудотворця до дітей та дорослих.

Діти, які взяли участь у майстер-класі, були родом з різних міст, які пребувають тимчасово в окупації чи є під загрозою постійних обстрілів. Після майстер-класу діти йшли на зустріч до Святого Миколая, для якого вони підготували вірші та пісні. Окрім, цього більшість дітей приносили свої малюнки, щоб передати їх воїнам на фронт. Кожній дитині Святий Миколай подарував образок з молитвою до Святого Чудотворця та пакунок з подарунками.

Щиро дякуємо всім учасникам, які завітали до нас на це свято, а також організаторам та волонтерам, які супроводжували дітей під час акції. Молимося та просимо Милостивого Бога через заступництво Святого Миколая, щоб благословив усіх нас і дарував перемогу та мир.





Джерело