Екологія свідомості: зміни починаються з тебе!

ГО «Світ важливих ініціатив» запрошує ознайомитись з патріотичними творчими роботами школярів конкурсу «Екологія свідомості: зміни починаються з тебе!»

ГО «Світ важливих ініціатив» запрошує прочитати вірші, оглянути картини, подивитись відеоролики, створені школярами Львова в рамках творчого конкурсу в межах патріотичної ініціативи «Екологія свідомості: зміни починаються з тебе!».

Зокрема вашій увазі представлені творчі роботи в розрізі вибраних категорій:

– категорія 5 «Власноруч намальована акриловими чи олійними фарбами картина на тему «Україна», яка могла б стати ескізом для поштової марки»:

https://www.inem.lviv.ua/05-es-2022-kartyna-ukrayina/

– категорія 6 «Створений самостійно патріотичний якісний відеоролик»,  присвячений героїзму, мужності, відвазі українських воїнів ЗСУ, добровольців з тероборони, волонтерів, медиків та інших українців та українок, які з 2014 р. захищають Україну та український народ:

https://www.inem.lviv.ua/06-1-es-2022-patriotychnyj-video-animatsijnyj-rolyk/

– категорія 7 «Власний вірш»:

https://www.inem.lviv.ua/07-es-2022-vlasnyj-virsh-poema-pisnya/

– категорія 8 «Відеозапис декламування власного вірша»:

https://www.inem.lviv.ua/08-es-2022-videozapys-deklamuvannya-vlasnogo-virsha-pisni/

Також Ви можете підтримати патріотичну ініціативу школярів Львова «Екологія свідомості: зміни починаються з тебе!» на платформі StartEra стартап-школи Tech StartUp School, перейшовши за покликом https://startera.org.ua/project/patriotychna-initsiatyva-ekologiya-svidomosti-zminy-pochynayutsya-z-tebe/. Школярі – переможці творчого конкурсу подарують українським воїнам ЗСУ сертифікат (на суму зібраної допомоги) від імені всіх школярів-учасників цієї патріотичної ініціативи. На запит українських військових (зокрема 80 ОДШБр) в межах суми, вказаної в сертифікаті, буде закуплено речі, яких вони потребуватимуть найбільше в січні 2023 року.

Джерело: ГО «Світ важливих ініціатив»

Джерело