Парафії Стрийської єпархії отримали генератори та електроприлади для створення пунктів світла і тепла

Напередодні Різдвяних свят, з благословення Преосвященного владики Тараса Сеньківа, більше 30-ти парафій Стрийської єпархії отримали генератори та додаткове електроустаткування для створення пунктів обігріву та електроживлення при храмах. В комплект набору входять одина або дві електростанції, паливні каністри, нагрівачі повітря, подовжувачі та інше. Після отримання, парохи облаштовують у своїх храмах так звані “пункти незламності”, де люди зможуть зігрітися, зарядити необхідні прилади в часі блекауту.

Щиро дякуємо за забезпечення усім необхідним для створення парафіяльних “пунктів незламності” – уряду Словацької Республіки, в особі Прем’єр-міністра Едуарда Геґера, керівників і відповідальних працівників Міністерства оборони, Міністерства закордонних справ, Міністерства внутрішніх справ Словацької Республіки, керівників Фонду військової підтримки Словацької Республіки, співробітників капеланської та пасторської служби Збройних Сил та збройних підрозділів Словацької Республіки, координаторів гуманітарної допомоги від Уряду Словацької Республіки в особі п. Олега Величка.

Молимося за усіх жертводавців, та просимо Всемилостивого Бога який ось ось народиться у яслах, посилати Україні перемогу і мир. Слава Україні!

 








Пресслужба Стрийської єпархії

Джерело