‼️Черговим запроданцям у погонах, яким після окупації Мелітополя стала любою расєя,&nbsp

‼️Черговим запроданцям у погонах, яким після окупації Мелітополя стала любою расєя,  окреслило їхню долю Державне бюро розслідувань.

Про підозру заочно повідомили колишньому начальнику Мелітопольського районного управління ГУ ДСНС у Запорізькій області та ще двом його працівникам, які зрадили присязі та працюють сьогодні на ворога.

Після окупації Мелітополя ці рятувальники добровільно пішли служити загарбникам. Ба більше –  допомогли створити «МЧС Запорожской области», де й отримують від окупантів зарплатню.

Особливої слави зажадав колишній очільник управління ДСНС. Замість того, аби рятувати людей, агітує за ворога та став «обличчям» окупаційної структури для російських пропагандистів. А своїх колишніх підлеглих, які відмовлялись співпрацювати, здавав загарбникам та погрожував їм депортацією.

Ну що ж, прославитись таки вдалось, проте не так, як гадалося. І бігти скоро доведеться самому – не забувши у Мелітополі колег- запроданців. Є і інші перспективи – довічне позбавлення волі з конфіскацію майна за державну зраду.

Джерело