ДБР вдячне за системну підтримку ОБСЄ, яка надається Бюро під час війни

Директор ДБР Олексій Сухачов висловив щиру вдячність за системну підтримку, яка надається вже понад чотири роки Організацією з безпеки і співробітництва в Європі та її представництвом в Україні.

Про це він сказав під час зустрічі зі Спеціальним представником Головування ОБСЄ – Координатором проєктів в Україні Послом Генріком Вілладсеном.

За словами керівника Бюро, важливою є підтримка ОБСЄ у розбудові інституційної та кадрової спроможності ДБР, а також допомоги наданої для забезпечення ефективного функціонування в умовах воєнного стану.

Олексій Сухачов поінформував гостей про особливості діяльності ДБР в умовах воєнного стану та участь працівників ДБР у протидії російській агресії проти України.

Сторони обговорили результати співпраці ДБР та Координатора проєктів ОБСЄ в Україні в попередні роки, зокрема у межах реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги.

Своєю чергою Генрік Вілладсен відзначив високий рівень співпраці з ДБР та запевнив у підтримці діалогу щодо планування та координації проєктів ОБСЄ спрямованих на підтримку Державного бюро розслідувань у цьому році. Зокрема щодо підвищення спроможності ДБР у сфері розслідування воєнних злочинів, а також розбудови ДБР відповідно до найкращих європейських стандартів правоохоронної діяльності.

ДБР вдячне за системну підтримку ОБСЄ, яка надається Бюро під час війни ДБР вдячне за системну підтримку ОБСЄ, яка надається Бюро під час війни

Джерело