🕯9:00 загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок російської агресії Сергій Литвин загинув на другий день окупації Тростянця

🕯9:00 загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок російської агресії

Сергій Литвин загинув на другий день окупації Тростянця

🕯9:00 загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок російської агресії

Сергій Литвин загинув на другий день окупації Тростянця. 25 лютого 2022 року поблизу залізничного вокзалу його автівку розстріляли російські військові.

Сергій народився й виріс у Тростянці, навчався у міській школі № 2. Потім закінчив Люботинський професійний ліцей залізничного транспорту, працював помічником машиніста в Локомотивному депо. Його останнє місце роботи — водій навантажувача у приватному підприємстві.

Сім’я проживала в Тростянці. Коли у місто зайшла російська техніка, Сергій перевіз родину до Смородиного, бо їхній будинок не мав належного укриття. Сам він залишився у Тростянці.

Достеменно не відомо, чому Сергій на власній автівці приїхав 25 лютого на привокзальну площу. «Про загибель чоловіка дізналася з відео, яке хтось виклав у групі. Впізнала автівку. Тоді ще в Тростянці був інтернет і мобільний зв’язок», – розповіла дружина загиблого.

Лише через добу матері вдалося забрати тіло сина, адже окупанти забороняли людям ходити вулицями.
На похорон до Сергія не змогли приїхати дружина з сином, бо скрізь стояли російські блокпости.

Сергію Литвину було 35 років. У нього лишилася дружина та 12-річний син.

Пам‘ятаємо🇺🇦

Текст підготовлений Платформою пам‘яті Меморіал

Джерело