Моя добірка Три добрі новини на вечір понеділка. 📍Естонія віддає Україні всі свої гаубиці 155 мм

Моя добірка Три добрі новини на вечір понеділка.

📍Естонія віддає Україні всі свої гаубиці 155 мм. «Ми віддаємо всі наші 155-мм гаубиці Україні. І хочемо таким чином створити прецедент, щоб в інших країн не лишилося жодних виправдань, чому вони не можуть надати Україні необхідне озброєння для перемоги у війні», – заявив посол Естонії в Україні Каймо Кууск. Пишаємося такими друзями як Естонія!

📍Латвія на знак солідарності з Естонією знижує рівень дипвідносин із рф. Глава МЗС Латвії Едгарс Ринкевичс оголосив про пониження дипвідносин із рф після рішення москви вислати посла Естонії. «У зв'язку з триваючою брутальною російською агресією проти України та на знак солідарності з Естонією Латвія знижує рівень дипломатичних відносин із росією…» – заявив міністр. росія продовжує свій впевнений рух до статусу країни – повного ізгоя.

📍Вступ України до НАТО підтримують рекордні 86% українців. Такі дані оприлюднила група «Рейтинг». До речі, у жовтні, за інформацією того ж «Рейтингу», вступ до Альянсу підтримували рекордні на той час 83% опитаних. Тобто підтримка вступу до НАТО неухильно зростає саме через агресію росії. Хоча напад на Україну путін пояснює якраз бажанням не допустити НАТО під кордони рф. Але це в нього, схоже, погано виходить.

Слава Україні! 🇺🇦

Джерело