Відбулась нарада з питання готовності до виконання заходів з евакуації населення

Сьогодні, 25 січня, в місті Коростені відбулась нарада з питання готовності до виконання заходів з евакуації населення у разі ведення бойових дій на території Коростенського району Житомирської області.

Відбулась нарада з питання готовності до виконання заходів з евакуації населення

До наради долучились заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Олександр Федько, начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк, Народні депутати України Володимир Арешонков та Арсеній Пушкаренко, міські голови міст Коростеня, Овруча, Олевська та голова Словечанської сільської територіальної громади, голова Гладковицької сільської територіальної громади, начальник Народицької селищної військової адміністрації. Також до наради долучились військовослужбовці та начальник державної установи «Коростенська виправна колонія (№71)».

Під час наради були підняті питання щодо готовності до виконання заходів з евакуації населення у разі ведення бойових дій на території Коростенського району Житомирської області, проблемні питання законодавчого забезпечення евакуаційних заходів, щодо готовності до евакуації населення територіальних громад Коростенського району Житомирської області у разі ведення бойових дій та щодо готовності до евакуації засуджених в державній установі «Коростенська виправна колонія (№71)».

В ході розгляду питань відбувся конструктивний діалог між головами громад та керівництвом району. Всі проблемні питання також було обговорені з військовослужбовцями, внесені корективи до плану дій в тому чи іншому випадку евакуації.

Джерело