Три добрі новини для вечора понеділка. 📍Польща заявила про готовність передати Україні винищувачі F-16 у координації з НАТО

Три добрі новини для вечора понеділка.

📍Польща заявила про готовність передати Україні винищувачі F-16 у координації з НАТО. Робота з нашого боку триває, розповів голова Офісу Президента України Андрій Єрмак. «Танки і винищувачі – чудова компанія з перетворення російських ворогів на добрива», – додав він.

📍Прем’єр-міністр Естонії Кая Каллас приєдналася до плетіння маскувальних сіток для українських військових. Жінки в одному з міст Естонії регулярно збираються, щоб виготовляти маскувальні елементи для наших захисників. «Доброта естонського народу в його підтримці стала справді зворушливою. Кожен може допомогти Україні перемогти», – додала Кая Каллас.

📍Франція та Австралія планують спільно виготовляти 155-мм снаряди для потреб України. Міністр оборони Франції Себастьєн Лекорню під час пресконференції повідомив, що вони разом із міністром оборони Австралії Річардом Марлзом вирішили запропонувати таку допомогу Україні. Планується, що з французької сторони участь у партнерстві братиме компанія Nexter, яка здійснює виробництво озброєнь та військової техніки.

Слава Україні! 🇺🇦

Джерело