Борис Головченко загинув 24 березня 2022 року в Охтирці. Тоді вночі росіяни обстріляли із авіації та артилерії житловий мікрорайон «Дачний»

Борис Головченко загинув 24 березня 2022 року в Охтирці. Тоді вночі росіяни обстріляли із авіації та артилерії житловий мікрорайон «Дачний»

Борис Головченко загинув 24 березня 2022 року в Охтирці. Тоді вночі росіяни обстріляли із авіації та артилерії житловий мікрорайон «Дачний». Вибухівка потрапила і в будинок загиблого.

Борис народився і виріс у місті Охтирка. Після закінчення школи навчався у місцевому училищі – здобув професію помічника бурильника.

Довгий час працював на підприємстві з виготовлення меблів, згодом – в «ОхтиркаНафтогаз».

У вільний час, згадує його донька, Борис любив рибалити з друзями. Потім його захопленням та хоббі стало виготовлення меблів з дерева.

З початку повномасштабного вторгнення Борис Головченко був у Охтирці, нікуди виїздити не збирався. Чоловік ходив розбирати завали на території військової частини, ТЕЦ, які зазнали російських авіаударів. Записався до лав територіальної оборони.

«Тато говорив, що не може просто сидіти, склавши руки. Якщо він у війської справі не великий знавець, то хоча б своєю фізичною працею буде допомагати. Він кожного ранку йшов на ТЕЦ з надією віднайти людей… А ще він щиро вірив у нашу перемогу та ЗСУ» – говорить донька.

У Бориса залишилась дружина та двоє дітей, йому було 52 роки.

«Через 9 місяців після смерті тата у мене народилася донька, назвали Вікторія. Він так мріяв про внучку, але, на жаль, не дочекався», – говорить донька.

Пам‘ятаємо🇺🇦

Джерело