Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» – ЗСУ

Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ

Христос приходить в зруйновані міста, шукає прихистку в яслосерцях, гріється поміж глибоких окопів. Він приходить, до тих, хто багато порався, щоб належно Його зустріти і до тих, хто Його не чекав. Приходить до тих в дорозі, хто на війні, хто вдома, хто в храмі чи в лікарні, хто у в’язниці, хто в полоні… Зрештою, Христос приходить ДЛЯ ВСІХ. Він народжується для тебе і для мене.

І цю радісну звістку треба нести у світи, звіщаючи гучною колядою, даруючи серцям надію та втіху, даруючи людям саме Життя.

У час різдвяних свят намагалися принести Світло у Чортківська Установа Виконання Покарань 26. Коляда з блаженним Василієм Величковським, з тим, хто терпів гоніння та переслідування за віру Христову, за нашу Україну додавала сили, покріплювала віру та звеселяла серця. Протягом цього часу, засуджені також мали можливість молитися Божественну Літургію, яку служив в‘язничний капелан о. Євген Гаврилишин. Ось уже кілька років поспіль, отець невтомно трудиться у Господньому винограднику, несучи Слово тим, хто часто перебуває на маргінесі суспільства.

«І ми всі співаймо Бога прославляймо, Ісусові Христу свій поклін віддаймо. Хай іщезне зла руїна, хай воскресне Україна. І у славі у Господній хай живе».

Христос Рождається! Славімо Його!

Повідомив о. Євген Гаврилишин

|Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ |Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ |Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ |Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ |Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ |Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ |Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ |Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ Сьогодні кожен українець завдячує своєму «завтра», своєму святу і своїй зорі, тим, «хто тримає небо над Різдвом» - ЗСУ  

Джерело