На допомогу громаді

В нашій державі порушники та засуджені до суспільно корисних та громадських робіт відпрацьовують їх за місцем проживання, вносячи свою допомогу в благоустрій громади.

На допомогу громаді

01.02.2023 року начальник Коростенського районного відділу №1 Ярослава Омельчук та старший інспектор відділу Марина Маліневська провели робочу зустріч з головним спеціалістом юрист консультом Ушомирської сільської ради Сергієм Соколовським. Було обговорено рішення виконавчого комітету Ушомирської сільської ради про визначення переліку об’єктів та видів оплачуваних суспільно-корисних робіт на території Ушомирської сільської ради на 2023 рік та програма реалізації суспільно корисних робіт для осіб, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді оплачуваних суспільно корисних робіт на 2021-2023 роки. Обговорено їх реалізацію в умовах військового стану, окреслено порядок дій та практичні аспекти при їх виконанні.

Адже виконання і суспільно корисних і громадських робіт засудженими і порушниками є хоч і невеликий, але помітний і корисний вклад в благоустрій населених пунктів громади.

Начальник Коростенського районного відділу №1

філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

Ярослава Омельчук

Джерело