Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 1 лютого👇

Для відновлення світла на Херсонщині працює 33 бригади – це 148 робітників та 56 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Новоберислав, Князівка, Нову Кам’янку, Високопілля, Миролюбівку, Херсон, Правдине, Барвінок, Зелений Гай та Комишани.

Енергетики відновили електропостачання в селах Миколаївка (підʼєднано 128 абонентів) та Новоберислав (підʼєднано 419 абонентів). 

За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 44 робітники з ХОКАРС, ДСНС та КП “Парки Херсона”. Першочергові ремонтні роботи проведено за 18 адресами. Загалом закрито OSB-листами 159 вікон, з них 46 – в судовій установі. 

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 3,7 гектара територій, вилучили 47 вибухонебезпечних предметів, знищили – 2. Піротехніки ДСНС обстежили 2 гектари територій, вилучили та знешкодили 180 вибухонебезпечних предметів.

Зі звільненої Херсонщини автотранспортом евакуйовано 56 осіб, з них 3 – діти. 

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Загалом близько 6 тис. жителів звільнених територій отримали допомогу від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів. Привезли та безкоштовно роздали консервацію, хліб, свіжі овочі, продуктові набори, готові обіди, гігієнічні набори, будівельні матеріали для ремонту пошкоджених будівель та іншу необхідну продукцію. 

У Великій Олександрівці Бериславського району працює мобільний сервісний центр МВС. Знаходиться він за адресою: вулиця Свободи, 155. Графік роботи: вівторок-п’ятниця (з 10:00 до 16:00). У суботу отримати послуги можна з 10:00 до 15:45.

Працюємо далі!

Джерело