“Моя тьотя була ворожкою і це мало свої наслідки в нашій родині”, – сестра Марія Слезяк

Сестра Марія Слезяк, з Місійного згромадження сестер служниць Святого Духа, розповідає про небезпеку, яка таїться у бажанні дізнатися дату закінчення війни, або своє майбутнє через посередництво ворожок, карт таро чи відунів.

Картина Мікеланджело Мерізі да Караваджо “Ворожка” 1595

"Моя тьотя була ворожкою і це мало свої наслідки в нашій родині", - сестра Марія Слезяк

Останнім часом в інтернеті можна побачити анонси різних пророцтв про дату закінчення війни, ця інформація може зацікавити багатьох людей, з огляду на страждання нашого народу та нетерпіння з яким ми всі очікуємо на перемогу України, однак слід пам’ятати, що лише Господь знає наше майбутнє і має владу керувати ним.

Слова “магія” та “чаклунство” також означають слово “вуж”. Як змій є уособленням диявола, так і чари відкривають людині не майбутнє, а ведуть дорогою до пекла.

“Вже перебуваючи в монастирі, я з’ясувала, що моя тьотя була ворожкою”, – говорить сестра Марія Слезяк, і наголошує, що така її діяльність дуже негативно вплинула на всю їх родину.

Слід пам’ятати, що не існує білої, чорної, або будь-якого іншого кольору магії. Все чаклунство є злом! – переконує сестра Марія. Також не можна відвідувати ворожок і здійснювати різні обряди: “викачування яйцем”, “знімати вроки”, або використовувати різні предмети для гадання.

Лише Господь знає майбутнє і те, що є найкращим для людини, а тому ми не повинні шукати у ворожок відповіді на важливі питання. Ми повинні цілковито довіряти Господу. Слід розуміти, що диявол є батьком брехні, а чаклунка як його помічниця скаже лише те, що засмутить людину змусить її втратити спокій і мир.

Джерело