ПРИЧИНА ДЕФІЦИТУ: внаслідок російських ракетних та дронових атак пошкоджені електростанції (генеруючі потужності) та високовольтна мережа

ПРИЧИНА ДЕФІЦИТУ: внаслідок російських ракетних та дронових атак пошкоджені електростанції (генеруючі потужності) та високовольтна мережа. 13 ракетних та 15 дронових атак завдали значних пошкоджень об’єктам високовольтної мережі та електростанціям.

ОБМЕЖЕННЯ: до всіх обленерго доведені ліміти споживання. Нагадуємо, кожний обленерго (перелік тут http://bit.ly/3tGVpah ) у своєму регіоні складає графіки планових погодинних відключень, які мають забезпечувати споживання області на рівні доведеного ліміту. Перевищення лімітів призводить до створення аварійних ситуацій в енергосистемі. Тому для їх попередження застосовуються аварійні відключення.
! Внаслідок масштабної аварії на одній з підстанцій НЕК «Укренерго», в Одесі та прилеглих районах діють аварійні відключення. Разом з Одеською обласною військовою адміністрацією та обленерго фахівці Укренерго розробляють резервні схеми заживлення Одеси та прилеглих районів. Ремонтні бригади Укренерго та обленерго спільно працюють для усунення наслідків та відновлення енергоживлення.

РЕМОНТИ: завершено ремонт та включено в роботу одну з ліній електропередачі на півдні країни. Це дозволить передати більше електроенергії у південний регіон країни, у тому числі у деокуповану Херсонщину.


Log in or sign up to view – Facebook
See posts, photos and more on Facebook.

Джерело