У Запорізькій області розпочалося формування нового стрілецького батальйону

У Запорізькій області розпочалося формування нового стрілецького батальйону

Під головування першого заступника голови Запорізької обласної військової адміністрації відбулася нарада з представниками центрів комплектування та соціальної підтримки Запорізької області стосовно кадрового укріплення Збройних сил України.

До наради долучилися керівниця апарату обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко, військовий комісар Запорізького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Геннадій Яременко, перший заступник Запорізького міського голови Олександр Власюк, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники підприємств, установ, організацій області.

У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та з метою адекватного реагування на загрози національній безпеці держави військовим командування Збройних Сил України прийнято рішення про формування стрілецьких батальйонів у кожній області та, зокрема і в нашому регіоні. Для посилення обороноздатності Запорізької області військовим командуванням було прийнято рішення про формування нового 415 окремого стрілецького батальйону.

– Наше спільне завдання – забезпечити необхідний рівень обороноздатності держави. З урахуванням ситуації це допоможе зупинити спроби ворога зламати нашу оборону, уникнути втрат серед цивільних, й нарешті, звільнити захоплені території. Тому не варто чекати активізації ворога, треба проявити ініціативу та долучитись до формування та забезпечення 415-го окремого стрілецького батальйону, – наголосив Геннадій Тімченко.

Окремо було розглянуто матеріальне забезпечення нового військового формування технікою, провізією та місцями розміщення.

Джерело