Ворог обстрілює прикордоння Сумської та Чернігівської областей

Злочинна тактика ворога демонструє «стабільність» – учора, 04 лютого, українське прикордоння знову потерпало від обстрілів з боку рф.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням БПЛА та мінометів. Під ворожим вогнем опинилися Білопільська, Есманська, Краснопільська та Новослобідська громади Сумщини, а також Городнянська та Сновська громади Чернігівщини.

У прикордонні Новослобідської територіальної громади пролунало близько десятка вибухів від розриву мін. Вогонь вівся з російського населеного пункту тьоткіне.

У першій половині дня російські окупанти накрили територію Городнянської громади з мінометів, зафіксовано 11 вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту чорноземний городок.

Крім цього, з російського населеного пункту новий світ противник з безпілотника скинув на територію Сновської громади два вибухові заряди.

Ще один вибуховий заряд з безпілотника російські окупанти скинули на територію Краснопільської громади. На щастя обійшлося без жертв.

Пізно ввечері у прикордонні Білопільської громади пролунало близько трьох десятків пострілів з 30-мм станкового автоматичного гранатомета. Вогонь вівся з російського населеного пункту волфіно.

Російські загарбники обстріляли територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною, з мінометів калібру 120-мм, пролунало близько десятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту новостроївка.

Вночі російські окупанти двічі накрили територію Есманської громади з мінометів, зафіксовано 4 вибухи. Вогонь вівся з російського населеного пункту троєбортне.

На щастя обійшлося без жертв.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Джерело