Сім’я на службі у ВМС України

У кожної людини є свій шлях яким вона йде в житті. Безліч професій, різноманітні посади та сфери діяльності. Здавалося б все очевидно та просто, але не у наших героїв. Щоб підтримати свого сина ця сім’я обрала один шлях для всіх – мати, батько та син на службі у Військово-Морських Силах України.

Військові династії – це коли люди живуть однією мрією, розуміють завдання кожного та йдуть до спільної мети.

Глава сім’ї Анатолій був першим, хто ступив на військовий шлях. На той момент родина жила в Запоріжжі і батько служив у Бердянську в Навчальному центрі.

Міцно тримаючи дружину за руку, Анатолій розповів і про свій службовий шлях.

Батько прекрасно розумів ризики і небезпеку обраної сином професії, втім вирішив підтримати його вибір.

Сьогодні Анатолій помічник командира військової частини…… Зізнається, що сумує за виходами в море, адже для моряка це щось рідне та особливе.

Сина Анатолія та Світлани теж постійно тягнуло до моря, з самого дитинства хлопець займався стрибками у воду.

Світлана працює молодшою медсестрою в інституті Військово-Морських Сил України і зважаючи на часті від’їзди чоловіка та сина, як жінка та мати з нетерпінням і любов’ю чекає на своїх хлопців.

З настанням 24 лютого – повномасштабного вторгнення російських військ на територію України відчуття щастя та гордості змінюються тривогою та страхом невідомого. Найбільшим був страх за сина.

За декілька днів до війни Анатолій у складі екіпажу уже знаходились в морі.

Попри складність і напруженість, екіпаж корабля діяв злагоджено.

Окрім служби у Військово-Морських силах ця сім’я не забуває про родинний затишок, тож завжди планують, як провести час разом.

Як і весь наш незламний народ, батько Анатолій, Світлана та їх син щиро вірять у ЗСУ та в перемогу України.

Джерело