Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 6 лютого👇

Для відновлення світла на Херсонщині працює 33 бригади – це 148 робітників та 56 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Нову Кам’янку, Кам’яне, Берислав, Біляївку, Високопілля, Архангельське, Херсон, Правдине, Зелений Гай, Комишани та Чорнобаївку.

За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 50 робітників з ХОКАРС та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 12 адресами. Загалом закрито OSB-листами 160 вікон. 

Піротехніки ДСНС обстежили 3,8 гектара територій, вилучили та знешкодили 92 вибухонебезпечні предмети.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 69 осіб, з них 12 – це діти. 

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Загалом понад 6 тис. жителів звільнених територій отримали допомогу від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів. Привезли та безкоштовно роздали продуктові набори, готові обіди, питну воду, гігієнічні набори, “буржуйки”, вугілля та дрова для опалення помешкань, а також іншу необхідну продукцію. 

У селах Бериславського району з 6 по 10 лютого прийматимуть фахівці з міжнародної організації «Лікарі без кордонів». З графіком відвідин можна ознайомитися за посиланням.

Працюємо далі!

Джерело