⚡️Сьогодні провів розмову з головою правління НЕК «Укренерго». Обговорили хід виконання ремонтних робіт на енергетичних об’єктах

⚡️Сьогодні провів розмову з головою правління НЕК «Укренерго». Обговорили хід виконання ремонтних робіт на енергетичних об’єктах, які пошкоджено в наслідок аварії. Володимир Кудрицький запевнив, що тримає всі роботи на особистому контролі і зазначив, що вони будуть завершені у п’ятницю. Це дозволить стабілізувати ситуацію в енергосистемі Одещини, поновити електропостачання в Одесі та Одеському районі.
Також провів селекторну нараду з начальниками районних військових адміністрацій та головами громад. Доручив у найкоротші терміни підключити генератори, які надійшли до Одеського району, для заживлення об’єктів критичної інфраструктури, що дозволить вивільнити потужності та направити їх на збільшення електропостачання для побутових споживачів.
Усім без виключення начальникам районних військових адміністрацій, доручив проаналізувати ситуацію з тими будинками, які повністю знаходяться на електроживленні, щоб у випадку виникнення подібної аварійної ситуації в інших районах, мати можливість за рахунок наявних потужних генераторів, підключити їх до теплопостачання. Важливим питанням залишається розгортання та оснащення «Пунктів Незламності». В розмові із заступником Керівника Офісу Президента доповів про хід виконання відновлювальних робіт щодо електропостачання на Одещині та зазначив, що обласна влада і усі служби працюють для того, щоб якнайшвидше завершити ремонт і повернути в домівки одеситів світло.

Джерело