В районній військовій адміністрації відбулась щотижнева апаратна нарада

В районній військовій адміністрації відбулась щотижнева апаратна нарада

Сьогодні перший заступник голови Володимир Дзюнька провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та апарту військової адміністрації.

Під час наради кожен керівник структурних підрозділів та відділів ознайомив з поточною роботою підрозділу за минулий тиждень. У ході наради обговорено питання щодо забезпечення внутрішньо переміщених осіб допомогою, аналіз роботи консультативно-координаційного центру, функціонування пунктів незламності, питання освіти та охорони здоров’я в час воєнного стану.

Начальник житлово-комунального господарства Віталій Коструба проінформував про те, що у зв’язку з погіршенням погодніх умов, підрядними організаціями, що здійснюють експлуатаційне утримання автомобільних доріг Яворівського району, задіяно 14 одиниць спецтехніки для ліквідації снігових заметів та уникнення ожеледиці. Тому закликаємо водіїв будьте уважні на дорогах, зважайте на погодні умови, дотримуйтесь безпечної дистанції між транспортними засобами.

Як зазначила в.о начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та молоді РВА Оксана Майхер з початку 2023 року у районі зареєстровано 32 випадки захворювання на COVID-19. 

Також в районі продовжується вакцинальна кампанія. Від початку січня цього року зроблено 629 щеплень. З початку вакцинальної кампанії на Яворівщині щеплено 153 463 людей.

Цьогоріч молодь Яворівського району показала високі результати на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. 

“Вже маємо 28 призерів, серед яких п’ять перших місць, вісім других та п’ятнадцять третіх” – додає Оксана Майхер

Начальник управління соціального захисту Яворівської РВА наголосила, що прийом документів для призначення соціальних допомог від громад здійснюється через інтегровану систему ‘’Соціальна громада’’ спеціалістами управління соціального захисту населення для подальшого їх опрацювання.       

За період з 01 січня 2023 по даний час працівниками управління прийнято від громад всього 1240 особових справ для призначення різного виду державних соціальних допомог.

Крім цього, Любов Пазюк нагадала, що уряд збільшив розмір компенсації вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років “муніципальна няня”. Таким чином, сім’я на відшкодування послуги няні зможе щомісяця отримувати 6700 гривень замість 2 272 гривень.

Начальник відділу з питань цивільного захисту населення нагадав, що зв’язку із підвищенням температурних показників на водоймах почав формуватися нестійкий льодовий покрив – товщина якого вкрай небезпечна. Тому закликаємо жителів району не виходити на тонку кригу, а тим паче не дозволяти дітям.

По завершенню апаратної наради першим заступником надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Нагадаємо, адреси Пунктів Незламності на території району можна дізнатися за посиланням: https://cutt.ly/F1EGQk1.

Також є карта “Пунктів незламності” за посиланням: nezlamnist.gov.ua.

Джерело