⚠️ Атомники ЗАЕС – патріоти України й надалі отримуватимуть зарплатню від Енергоатома

⚠️ Атомники ЗАЕС – патріоти України й надалі отримуватимуть зарплатню від Енергоатома

російські пропагандисти навмисне поширюють недостовірну інформацію, що нібито атомники тимчасово окупованої Запорізької АЕС, котрі вимушені сидіти вдома, оскільки їх через патріотичну позицію окупанти не допускають до роботи, з 1 березня не отримуватимуть заробітну плату. Загарбники переконують проукраїнський персонал ЗАЕС у тому, що майбутня корпоратизація Компанії негативно вплине на їхнє грошове забезпечення.

Проте президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін запевнив, що корпоратизація Компанії жодним чином не вплине на її зобов'язання перед працівниками: «Для колективів залишаються всі соціальні гарантії. Весь персонал Запорізької АЕС, який не зрадив Україну, буде забезпечений заробітною платнею незалежно від графіків роботи, а також отримає винагороди за підсумками 2022 року та премії до Дня енергетика».

Очільник Компанії також нагадав, що всім атомникам ЗАЕС – патріотам України будуть виплачені додаткові премії в розмірі 50% посадового окладу/тарифної ставки починаючи з 1 січня 2023 року (до цього – з квітня 2022 року – 20%).

«Нарахування й одноразова виплата цієї додаткової грошової винагороди планується відразу після деокупації міста Енергодар і повного звільнення Запорізької АЕС від російських окупантів», – додав Петро Котін.

Таким чином, рашистська дезінформація переслідує лише одну мету – змусити патріотичних українських атомників співпрацювати із фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС» або іншим підприємством Росатома.

❗️ Закликаємо всіх користуватися лише перевіреними джерелами інформації, адже наш ворог активно працює і на інформаційному фронті!

#ЗАЕС

⚠️ Атомники ЗАЕС – патріоти України й надалі отримуватимуть зарплатню від Енергоатома

Джерело