#ГолосиРеволюціїГідності Масові розстріли беззбройних людей на Майдані стали переломним моментом Революції…

#ГолосиРеволюціїГідності

Масові розстріли беззбройних людей на Майдані стали переломним моментом Революції гідності та привели до стрімкого падіння режиму Януковича.

20 лютого депутати Верховної Ради на екстреному засіданні заборонили проведення антитерористичної операції з використанням будь-яких видів зброї та спеціальних засобів проти громадян України. Відкликали всіх правоохоронців із Києва.

21 лютого стало відомо, що президент Янукович утік з країни. Виконувачем обов’язків президента став голова Верховної Ради Олександр Турчинов.

Про всіх 107 героїв Небесної Сотні, які загинули впродовж січня-квітня 2014 року, відстоюючи демократичну, європейську та соборну Україну, можна прочитати в інформаційних матеріалах Національного музею Революції Гідності 👇

Публікуємо фрагменти спогадів учасників подій у межах проєкту «Голоси Революції гідності».

📹Відеосвідчення зібрані командою Українського інституту національної пам'яті для Архіву усної історії у 2014–2016 роках.

У цьому ролику фрагмент спогадів учасника Революції гідності Андрія Цимбала.

#РеволюціяГідності #НебеснаСотня #ЦеПроСвободу

#ГолосиРеволюціїГідності

Масові розстріли беззбройних людей на Майдані стали переломним моментом Революції...
«Голоси Революції гідності»: Андрій Цимбал – YouTube
#ГолосиРеволюціїГідності Історія шоста. Про вбивства снайперськими кулями Масові розстріли беззбройних людей на Майдані стали переломним моментом Революції гідності та привели до стрімкого падіння режиму Януковича. 20 лютого депутати Верховної Ради на…

Джерело