#япацієнт В 2023 році Національний інститут раку уклав договір з НСЗУ. Для пацієнта це означає можливість отримати…

#япацієнт 

В 2023 році Національний інститут раку уклав договір з НСЗУ. Для пацієнта це означає можливість отримати...

#япацієнт

В 2023 році Національний інститут раку уклав договір з НСЗУ. Для пацієнта це означає можливість отримати тут спеціалізовану медичну допомогу і не платити за це грошей. Зокрема, консультації, діагностика та лікування в Національному інституті раку безоплатні. Вартість медичних послуг покриває Програма медичних гарантій 👇

🟩Щоб потрапити на безоплатну консультацію в Національний інститут раку, важливо мати направлення від сімейного лікаря або лікарів-онкологів регіональних онкоцентрів.

🟩До речі, у Національний інститут раку можна звернутись як на первинну консультацію, так і за другою думкою онколога, щоб підтвердити або спростувати діагноз, дізнатися, чи існують інші методи лікування. Адже володіючи більшою інформацією про діагноз і проконсультувавшись з декількома фахівцями, пацієнт і його близькі зможуть прийняти правильне рішення.

🟩Щоб отримати медичну допомогу в Національному інституті раку, слід записатися через кол-центр інституту за номером 044 293 21 50. Пацієнту запропонують обрати день та час візиту.

☎️ Або можна звернутися одразу в реєстратуру поліклініки з електронним направленням. Однак це займе більше часу.

📌Також в Національному інституті раку можна отримати онлайн-консультацію лікаря. Для цього надішліть ваше звернення та проскановані документи на електронну скриньку unci.cons@gmail.com
📌Щоб отримати безоплатну онлайн-консультацію дитячого онколога надішліть ваше звернення та проскановані документи на nir.pediatr.consult@gmail.com.

Джерело