НМТ-2023: демонстраційний тест із математики

Фахівці УЦОЯО продовжують готувати демонстраційні варіанти тестів з усієї лінійки  предметів НМТ. Сьогодні центр пропонує потенційним учасникам тестування виконати завдання  з другого обов’язкового предмета — математики.

НМТ-2023: демонстраційний тест із математики

Онлайн варіант НМТ із математики доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти ТУТ. Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.

Під час реального тестування у вас буде змога користуватися довідковими матеріалами (формулами), тож і тепер ви можете використовувати їх під час роботи над завданнями.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи іншого завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета.

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером, з планшетом чи телефоном — завантажте файл із  демонстраційним варіантом тесту з математики на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними.

Нагадаємо, 28 лютого сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти було розміщено демонстраційний варіант завдань з української мови, тест із якої входить до обов’язкового блоку предметів НМТ.  Також не пізніше травня 2023 року будуть оприлюднені демонстраційні варіанти всіх можливих тестів вступного випробування. Продовжуйте стежити за новинами на сайті — так ви зможете якнайшвидше дізнаватися актуальну інформацію про НМТ і краще підготуватися до нього.

Джерело