#ДоступніЛіки А ви знали, що тепер доступ до імуносупресивних препаратів спрощено? Їх включено до програми реімбурсації “Доступні ліки” 👇

#ДоступніЛіки 

А ви знали, що тепер доступ до імуносупресивних препаратів спрощено? Їх  включено до програми реімбурсації “Доступні ліки” 👇

#ДоступніЛіки

А ви знали, що тепер доступ до імуносупресивних препаратів спрощено? Їх включено до програми реімбурсації “Доступні ліки” 👇

💊Всього до програми реімбурсації включено 21 торгове найменування імуносупресивних лікарських засобів. 15 з них повністю безоплатні, шість – з частковою доплатою. Переглянути, які саме препарати додані до програми можна за посиланням.

💊Щоб отримати імуносупресивні препарати, потрібен е-рецепт, який виписує трасплант-координатор в трансплантаційних центрах. Перелік трансплантаційних центрів тут.

💊Імуносупресивні препарати необхідні пацієнтам, яким зробили трансплантацію. Ці ліки потрібні людям після трансплантації як повітря. Адже вони сприяють тому, щоб організм не відторгав трансплантований орган або тканини.

💊Завдяки програмі “Доступні ліки” пацієнти зможуть отримувати імуносупресанти в найближчій аптеці з договором із НСЗУ, незалежно від місця проживання чи реєстрації.

💊Знайти найближчу аптеку з договором із НСЗУ можна через дашборд на сайті НСЗУ. На 2-й сторінці в меню зліва оберіть область або ваш населений пункт та напрямок програми реімбурсації: “Імуносупресивні лікарські засоби”. Або зателефонуйте до контакт-центру НСЗУ за номером 16-77.

Джерело