#ДашбордиНСЗУ Якщо вам відмовляють в укладенні декларації через досягнення ліміту або ви шукаєте лікаря для укладення декларації

#ДашбордиНСЗУ

Якщо вам відмовляють в укладенні декларації через досягнення ліміту або ви шукаєте лікаря для укладення декларації

#ДашбордиНСЗУ

Якщо вам відмовляють в укладенні декларації через досягнення ліміту або ви шукаєте лікаря для укладення декларації – скористайтеся дашбордом НСЗУ “Електронна карта місць надання первинної медичної допомоги”. Перейти до дашборду можна за посиланням: https://cutt.ly/q881O91.

Завдяки дашборду можна:

🏥 Знайти медзаклад, який має договір із НСЗУ. У полі фільтрів зліва оберіть область або населений пункт. Також на дашборді можна обрати форму власності закладу.

На мапі відобразяться всі медзаклади, які мають договір, з адресою та телефоном.

👨‍⚕️👩‍⚕️Обрати лікаря. Після вибору медзакладу в блоці справа відобразяться лікарі, які працюють в медзакладі. А також кількість декларацій, які вже має лікар, в колонці поруч – ліміт. Стрілочка вгору ⬆️ свідчить про те, що лікар ще може набирати пацієнтів. Галочка ✔️ говорить про те, що лікар вже набрав ліміт.

Зауважимо, якщо лікар не набрав ліміт – він немає права відмовити пацієнту в укладенні декларації. Якщо ліміт досягнуто, то він самостійно приймає рішення, чи брати більше пацієнтів.

Джерело