Триває набір до «Гвардії наступу»: рекрутери провели інформаційну кампанію у Новицькій громаді

Триває набір до «Гвардії наступу»: рекрутери провели інформаційну кампанію у Новицькій громаді

Сьогодні рекрутери «Гвардії наступу» провели інформаційну кампанію у Новицькій територіальній громаді. Зокрема, під час сесії Новицької сільської ради, поспілкувалися з депутатами, керівниками установ, старостами, працівниками сільської ради та розглянули детальну інформацію щодо штурмових бригад, обговорили питання, якими найчастіше цікавляться вмотивовані добровольці. Зазначалося, що вступити до «Гвардії наступу» запрошують усіх, хто бажає відвоювати території України та наблизити перемогу. На вибір – вісім штурмових бригад. Записатися можна у ЦНАПах або подати заявку на сайті.

Рекрутери «Гвардії наступу також побували у центрі надання адміністративних послуг, де провели інформаційний захід з відвідувачами – мешканцями громади,

У заході взяли участь заступник голови Калуської районної державної адміністрації Роман Гавриляк, працівники профільних структурних підрозділів райдержадміністрації, Національної поліції, Національної гвардії. Під час інформаційної кампанії у Новицькій громаді Національну гвардію представляв мешканець села Новиця, старший лейтенант Михайло Морис.

Нагадаємо, Гвардія наступу – це вісім штурмових бригад: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» та «Азов». Нові підрозділи Нацгвардії, Нацполіції та Державної прикордонної служби формує Міністерство внутрішніх справ України. Обрати можна той підрозділ, який найбільше відповідає мотивації та поглядам.

Кандидати пройдуть військово-лікарську комісію. З кожним проведуть співбесіду, а також перевірять фізичну витривалість. До лав Гвардії візьмуть тих, хто найбільш вмотивований та пройде усі випробування. Далі новобранці пройдуть інтенсивне навчання і психологічну підготовку. Добровольці опанують основи військової справи і тактичної медицини. Отримають амуніцію, сучасну техніку та зброю.

Високо вмотивовані патріоти, які прагнуть перемоги України в боротьбі з російським загарбником, можуть долучитися до лав однодумців. Долучитися до них можна у ЦНАПі в Калуші, по вул. Богдана Хмельницького, 52, та в Долині, по вул. Грушевського, 18. ЦНАПи працюють щодня з 9:00 до 17:00 год. Також подати заявку можна через сайт (https://storm.mvs.gov.ua/) «Гвардії наступу». Час повертати своє. Приєднуйся!

Джерело