Відбулось засідання круглого столу на тему «Суспільно корисні роботи – вид тимчасової трудової діяльності працездатних осіб в умовах воєнного стану».

Відбулось засідання круглого столу на тему «Суспільно корисні роботи – вид тимчасової трудової діяльності працездатних осіб в умовах воєнного стану».

За ініціативи Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості 14 березня 2023 року відбулось засідання круглого столу на тему «Суспільно корисні роботи – вид тимчасової трудової діяльності працездатних осіб в умовах воєнного стану».

У заході взяли участь керівники Івано-Франківського обласного центру зайнятості, Калуської районної державної адміністрації, голови міських територіальних громад, сільських та селищних рад Калуського району.

Відкрила захід заступник директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Ольга Шевчук, яка поінформувала учасників круглого столу про стан ринку праці області, роль служби зайнятості в соціально-економічному розвитку регіону, а також про активні програми сприяння зайнятості, які легалізують трудові відносини та допомагають роботодавцям провадити свою діяльність в умовах війни.

В.о. директора Калуської філії Алла Гудзовата ознайомила присутніх з послугами, які надає служба зайнятості роботодавцям та населенню, презентувала стан ринку праці району, а також подякувала всім учасникам заходу за плідну роботу у такий нелегкий час. Зазначила, що служба зайнятості й надалі стимулюватиме зростання зайнятості населення шляхом легалізації робочих місць та сприятиме розвитку активних програм зайнятості, в тому числі залучаючи безробітних громадян до участі у суспільно корисних роботах.

Детальніше читайте ТУТ

https://ifr.dcz.gov.ua/…/zasidannya-kruglogo-stolu…

Якщо у вас виникають будь-які питання щодо укладання договору на проведення суспільно корисних робіт, зверніться в будь-яку філію, управління, відділи філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості (контактні телефони та адреси за посиланням https://ifr.dcz.gov.ua/…/kontakty-ivano-frankivskoyi…).

Звертайтеся. Ми завжди раді вам допомогти!

#Івано_Франківський_ОЦЗ #круглийстіл #суспільнокорисніроботи #Калуська_філія

Джерело