Головне з життя Львівської області за минулу добу ⚪️ Упродовж 19 та ночі 20 березня загроз ракетних ударів на Львівщині не фіксували

Головне з життя Львівської області за минулу добу

⚪️ Упродовж 19 та ночі 20 березня загроз ракетних ударів на Львівщині не фіксували. Сьогодні, о 09:11, сирени сповістили про небезпеку. Загроза триває.

⚪️ Додому у Золочівський район після poсійського полону повернувся наш земляк. Петро перебував у полоні понад пів року. Звільнили воїна на початку лютого. Спершу він проходив реабілітацію. Після цього нарешті повернувся до рідної домівки. Дякуємо захиснику. Чекаємо на повернення усіх наших воїнів.

⚪️ Евакуаційними потягами за добу у Львівську область прибули ще 80 людей.

⚪️ До Перемишля з нашої області вирушила 1181 особа.

⚪️ Сьогодні ще у 9 громад Львівщини передали нові шкільні автобуси – Глинянську, Пустомитівську, Новокалинівську, Добромильську, Жидачівську, Моршинську, Славську, Добротвірську та Сокальську. Вони служитимуть замість тих, які віддали на потреби армії, а також тих, які потребували заміни через тривалий термін експлуатації. Загалом 126 «школяриків» Львівська ОВА закупила централізовано за кошти обласного бюджету, співфінансування територіальних громад та залишкові кошти освітньої субвенції. Виробляють автобуси поступово, враховуючи ситуацію у державі. Окрім цих 126 транспортних засобів, плануємо цьогоріч повністю закрити потреби наших шкіл в автобусах.

⚪️ У Львівській області два туристичні шляхи отримали свої номери від комісії з питань мережі шляхів активного туризму.

⚪️ У церкві Собору Пресвятої Богородиці ПЦУ села Ременів Львівського району провели благодійний захід «Боже, Україну збережи». Зібрали 16 тисяч 300 гривень – усе на потреби ЗСУ.

⚪️ У Новояворівську за участі священнослужителів та парафіян усіх конфесій відбулася Хресна хода «Під звуки війни». Проводили таку об'єднану ходу вулицями міста вперше. Дякуємо за духовну єдність, вона робить нас міцнішими.

Максим Козицький – голова Львівської ОДА (ОВА)

Джерело