У Яворівському районі відкрили ще один дитячий садок.

У Яворівському районі відкрили ще один дитячий садок.

У Яворівському районі відкрили ще один дитячий садок. Заклад розташований у селі Віжомля Яворівської громади

Реконструкція приміщення в селі Віжомля, який не працював 15 років, тривала із 2018 року. 24 грудня 2021 року в рамках обласного конкурсу проєктів регіонального розвитку Яворівська міська рада реалізовує проєкт капітального ремонту дитячого садка. Тут зможуть навчатись 30 діток.

У двоповерховій будівлі дошкільного закладу проведено внутрішні ремонтні роботи, встановлено міжкімнатні двері та підлогу, облаштовано сходову клітку, харчоблоки, санвузли та проведено зовнішні оздоблювальні роботи. Також облаштовано тротуар бруківкою, збудовано огорожу, підведено водопостачання та водовідведення.

Участь у заході взяли начальник Яворівської ВА Ярослав Коминський, голова Яворівської міської ради Ігор Грабовський, голова районної ради Микола Романюк, депутат Львівської обласної ради Володимир Хархаліс.

“Нехай у цій будівлі завжди лунає щасливий дитячий сміх. А ми спільною працею продовжуємо робити все, що в наших сила задля щасливого та мирно майбутного наших дітей. Переможемо на всіх фронтах” – говорить Ярослав Коминський

Довідка, з обласного бюджету на капітальний ремонт дитячого садка було виділено 1,3 млн грн. З бюджету Яворівської міської ради – 1,2 млн грн. Субвенція з державного бюджету на об’єкт виділено кошти у сумі 500 тис грн.

Джерело