У Київській міській раді відновили онлайн-трансляції засідань комісій та пленарних засідань

У Київській міській раді відновили онлайн-трансляції засідань комісій та пленарних засідань. Таке рішення сьогодні підтримали 64 депутати Київради.

За словами депутата Київської міської ради, голови постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики та запобігання корупції Леоніда Ємця, на період дії воєнного стану Київська міська рада та її виконавчий орган працюють з урахуванням певних особливостей.

«Наразі передбачено, що трансляції пленарних засідань Київської міської ради та засідань її виконавчого органу здійснюються у повному обсязі, проте їх розміщують на офіційному вебсайті протягом 24 годин із часу закінчення відповідного зібрання. Водночас з метою підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності депутатський корпус Київської міської ради прийняв рішення, яке передбачає скасування цих обмежень та відновлення онлайн-трансляції всіх засідань», – розповів Леонід Ємець.

Депутат наголосив, що крім цього на офіційному сайті Київської міської ради буде опубліковано інформацію про час та місце проведення постійних комісій, і всі охочі зможуть ознайомитись з переліком питань, які передбачається винести на розгляд.

Джерело