У Києві відбулося перше засідання координаційної ради з питань реінтеграції та підтримки киян-Захисників і Захисниць України та членів їхніх сімей

У Києві відбулося перше засідання координаційної ради з питань реінтеграції та підтримки киян-Захисників і Захисниць України та членів їхніх сімей. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда на своїй сторінці у Facebook.

«Процес реінтеграції військових і їхнє повернення до мирного життя є дуже складним, починаючи з проходження військово-лікарської комісії до працевлаштування. Звичайно, роботи багато, але всі члени координаційної ради готові активно працювати над ефективним розвитком єдиної ветеранської політики у столиці. Між засіданнями координаційної ради служби будуть напрацьовувати дієві механізми», – зазначила Марина Хонда.

Вона також розповіла, що на засіданні відбулася презентація Електронного кабінету Захисника. Сервіс розробляється Департаментом інформаційно-комунікаційних технологій у співпраці з Департаментом соціальної політики, Департаментом культури, Департаментом молоді та спорту, Департаментом освіти і науки, Департаментом охорони здоров’я та КБУ «Київський міський центр допомоги учасникам АТО. Електронний кабінет Захисника працюватиме за принципом «єдиного вікна» і наразі вже оцифровано понад 160 послуг, гарантованих містом. 

Нагадаємо, Київрада вчора затвердила міську програму «Підтримка киян – захисників та захисниць України».

Джерело