Три добрі новини на вечір суботи. 📍Наступний пакет санкцій ЄС проти росії може бути ухвалений протягом двох місяців

Три добрі новини на вечір суботи.

📍Наступний пакет санкцій ЄС проти росії може бути ухвалений протягом двох місяців. Про це сказав Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький. Заявив, що активно над цим працюють. «Польща діє у двох напрямах. З одного боку, ми вказуємо Єврокомісії на дірки, лазівки, якими користується росія, щоб уникнути санкцій. З іншого боку, ми є серед тих, хто керує наступними пакетами», – додав Моравецький.

📍У росії вирішили «сховати голову в пісок» від ордеру з Гааги путіну. Голова держдуми в'ячеслав володін запропонував розробити в законодавстві поправки, що забороняють діяльність Міжнародного кримінального суду (МКС) на території рф, а також ввести відповідальність за сприяння цьому суду. Смішно спостерігати за цими потугами «володіних» прогнутися перед путіним. Хоча, з іншого боку, якщо в росії хочуть заборонити діяльність МКС, то ордер лякає путіна. І правильно. У видачу до Гааги югославського лідера Слободана Мілошевіча теж спочатку ніхто не вірив…

📍УЄФА обговорить виключення білорусі з асоціації. Про це заявив президент УЄФА Александер Чеферін у листі до понад 100 євродепутатів від різних партій, які зробили запит щодо виключення цієї країни. У листі депутатів зазначено: «Той факт, що збірна білорусі бере участь у Чемпіонаті Європи, пізніше буде використаний лукашенком і його пропагандистською командою, щоб довести, що йому комфортно на міжнародному рівні». Схоже, що комфортно лукашенку в цивілізованому світі вже ніколи не буде.

Все буде Україна!🇺🇦

Джерело