Три добрі новини для позитивного вечора понеділка. 📍У Великій Британії завершилося навчання українських військових на танках Challenger 2

Три добрі новини для позитивного вечора понеділка.

📍У Великій Британії завершилося навчання українських військових на танках Challenger 2. Бійці вже повернулися додому після тренувань, повідомили у Міністерстві оборони Сполученого Королівства. Інструктори кілька тижнів вчили українців спільній роботі танкового екіпажу, ефективній ідентифікації цілей та їх ураженню.

📍У Німеччині представили інтернет-платформу, яка об'єднає організації, приватний сектор і різноманітні ініціативи у спільну мережу з метою відбудови України. Міністр розвитку Німеччини Свенья Шульце акцентувала на важливості розпочати підготовчу роботу з відновлення нашої країни та ліквідації наслідків війни. «Ми знаємо, що надзвичайно важливою є хороша підготовка, щоб екстрена допомога якомога краще й ефективніше вписувалася в довгострокову реконструкцію», – додала Свенья Шульце.

📍 Через платформу UNITED24 завдяки солі «Міць. Українська кам’яна» зібрали понад 58 млн грн. За ці кошти закуплять понад 2 тисячі дронів-камікадзе для ГУР. Ще понад 8 млн грн зібрали під час розіграшу 5 пачок солі з автографом начальника ГУР Кирила Буданова. Активну участь у благодійному проєкті брали також донори та підприємці. Міцні, коли разом!

Слава Україні!🇺🇦

Джерело