🕯 Звернення президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років:

🕯 Звернення президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років:

8 травня Україна разом з усім світом відзначає День пам’яті та примирення. І вже вдруге – в умовах повномасштабної збройної агресії росії проти нашої держави. Саме цього дня більшість країн вшановує пам’ять усіх, чиї життя забрала та війна та віддає шану перемозі над нацистами.

Друга світова війна стала найкривавішою та найжорстокішою в історії людства, і ніхто не міг навіть уявити, що в наступному столітті одна з країн, яка цю війну пройшла, розв'яже не менш жахливу.

Тепер громадяни росії та її політично-військове керівництво свідомо здійснюють цинічні воєнні злочини проти наших громадян, та ще й застосовують ядерний терор до всього світу.

Україна ж нині, як і в роки Другої світової, воює з агресором, і ця боротьба триває ще від 2014 року, але її масштаби змінилися, і вже унесені десятки тисяч життів, зруйновані десятки міст і містечок, зіпсовані долі, вкрадене теперішнє та на довгі роки ускладнене майбутнє…

Однак долати зло можна лише об’єднавшись. І згадуючи та вшановуючи подвиг тих, хто переміг нацизм, надзвичайно важливо сьогодні вшанувати пам'ять всіх жертв, життя яких було обірвано рашизмом, та героїв, які його перемагають.

Перемогли нацизм – переможемо і рашизм!

Слава Україні! Слава її Героям!

| EA

🕯 Звернення президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років:

Джерело